Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kiri z tvarohu s smetany

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bel Sýry Česko a.s.
EAN: 3073780884785
Data ze dne: 22. 10. 2019



Popis

tavený sýr s příchutí šunky

Složení

  • tvaroh - 60%
  • - smetana
  • pitná voda
  • máslo
  • mléčné bílkoviny
  • aroma
  • kouřové aroma
  • jedlá sůl
  • mléčný minerální koncentrát

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 335 kcal 335 kcal 16 %
1400 kJ 1400 kJ
Bílkoviny 8.5 g 8.5 g 13 %
Sacharidy 2 g 2 g 2 %
z toho cukry 2 g 2 g
Tuky 33 g 33 g 47 %
nasycené 22.5 g 22.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 1.5 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 120 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Proteinový prášek je dobrý pomocník, ale nenahradí pestrou stravu

Proteinový prášek - nezbytnost ve sportovní výživě, hit v redukčních…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?