Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ponnath Vídeňské minipárečky se sýrem

18
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s.r.o., Sušice
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594036020931
Data ze dne: 21. 6. 2019



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. 75% masa, 9% sýru. Maximální obsah tuku 34%.

Složení

  • vepřové maso - 75%
  • sýr gouda - 9%
  • pitná voda
  • Jedlá sůl s jodem
  • Amaranth
  • dextróza
  • glukózový sirup
  • koření - (obsahuje mléko)
  • extrakty koření
  • skopové střevo
  • kouř

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 84% masa a sýru 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 281 kcal 562 kcal 14 %
1175 kJ 2350 kJ
Bílkoviny 14.2 g 28.4 g 22 %
Sacharidy 0.5 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.4 g 0.8 g
Tuky 25 g 50 g 36 %
nasycené 11.3 g 22.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.08 g 4.16 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Proteinový prášek je dobrý pomocník, ale nenahradí pestrou stravu

Proteinový prášek - nezbytnost ve sportovní výživě, hit v redukčních…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?