Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Nová spolupráce

Publikováno: 04.03.2024     Autor: FÉR potravina

Máme radost - informace od nás bude přebírat firma, která prozatím své zákazníky informovala pouze o nutričních hodnotách potravin, díky nám bude moct orzšířit informace i o E.


Věříme, že každý si zaslouží přístup k zdravějším a kvalitnějším produktům. Proto jsme souhlasili s partnerstvím s firmou Anete.


Dovolíme si převzít informace přímo od zdroje ?. Doufáme, že se nám takto povede naši práci rozšířit mezi další uživatele.

Co to pro vás znamená?

? Lepší orientace ve výběru potravin: S Fér potravinou přinášíme revoluční možnost čtení etiket. Už žádné hádanky při vybírání produktů!

? Digitální převod etiket: Shromažďujeme informace z etiket výrobků a převádíme je do digitální podoby. To znamená, že všechny důležité informace budou přehledně na jednom místě.

? Zaměření na přidané látky a Ečka: Víme, že kvalita potravin je klíčová. Díky naší analýze přidaných látek můžete vybírat produkty, které jsou skutečně dobré pro vaše zdraví.

? Vše na jednom místě: Naše partnerství s Fér potravinou znamená, že všechny informace o produktech najdete přímo u nás. Jednoduše, rychle a z první ruky.

Proč to děláme?

S tímto novým partnerstvím chceme učinit informace o potravinách dostupnější a nákup zdravějších výrobků snazší než kdykoliv předtím.??

A nám za FÉR potraviny nezbývá než se pod to podepsat…a děláme to rádi ?.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?